Advies

Bos is er om met je te sparren.

Samen de ring in.

Samenwerken, sparren, adviseren én elkaars krachten benutten. Het is Romy ten voeten uit. Deze aanpakker is sinds 2008 lid van de Bos familie en brengt met haar gevolgde opleidingen een fijne portie kennis met zich mee: Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, het Beroepsvaardigheidsprogramma bij het Register Belastingadviseurs (RB) én de jaarlijkse permanente educatie. 

Binnen Bos is ze als geen ander in staat om jou, en je bedrijf, de goede kant op te loodsen. Waar wil je heen, hoe kun je je opbrengst laten groeien, wil je herstructureren én welke privéomstandigheden vragen om aandacht? Huwelijkse voorwaarden, (levens)testamenten, stichtingen en het afdekken van risico’s. Allemaal zaken die van belang zijn en om gewoon goed te regelen. 

Nog leuk om te weten? Romy staat nooit stil. Sterker nog: zelfs privé houdt ze zich bezig met de ontplooiing van anderen én adviseert er graag op los. Zo zit ze in diverse besturen als penningmeester en is ze bezig om binnen het RB een community op te zetten voor vrouwen binnen de fiscaliteit. Hoe stoer!

Living to the Tax.


Waarom doe je wat je doet en wat zijn de doelen daarbij, dat willen we graag ontdekken. Wat kunnen wij daaraan toevoegen of bijdragen? Dat betekent dat onze oriënterende gesprekken zoveel mogelijk gericht zijn op elkaar leren kennen. Waar zit je échte vraag, wat heb je nodig?  Dienstverlening op maat creëren door te luisteren. Daarmee begint alles. Voor ons dan. We vinden het belangrijk dat we de service verlenen die bij jou, én je onderneming, past. 

Ongedwongen, duidelijk, servicegericht en persoonlijk. Het is Bos, én Ronald, in een notendop.  
Ronald is een verbinder pur sang. Een netwerker die persoonlijkheid ademt. Luisteren, aandacht voor de ander en een bak aan ervaring. Met zijn ruim 25 jaar bij de Bos club is hij een ‘oudgediende’ die inmiddels weet hoe je de weg door je Bos weer kunt vinden. 

Met Ronald wordt de soms ietwat saaie materie bijna leuk. Voor hem is de klant leidend, vertrouwen onmisbaar en pro-activiteit essentieel. Dit alles wordt onderbouwd door de nodige feitelijke kennis: de basisopleiding Bedrijfskunde in de pocket, afgestudeerd als Fiscaal Jurist én lid van het Register van Belastingadviseurs. Met de jaarlijkse kennisupdates zit het dus ook wel goed.

Klaar voor de (HRM en Legal) start.

Sportief en een échte genieter! Ja hoor, dat is Ankie. Zowel op zakelijk als op privé vlak. De pumps worden geregeld verwisseld voor hardloopschoenen en die combinatie zorgt voor een fijne balans tussen hard werken en hard leven!

Oog voor de ander, fungeren als sparringpartner voor zowel ondernemer als werkgever, ruimte voor emoties en wensen van ‘de klant’. Inderdaad, tussen aanhalingstekens want de kracht van Ankie is dat ze zakelijke materie wel zacht kan houden. In iedere fase van het ondernemershap komen er bijvoorbeeld spannende vraagstukken voorbij: van start-up tot bedrijfsopvolging en van liquidatie tot alles daartussen. Fases van ondernemen vragen om fases van groei én dus daarnaar (durven) handelen. Hierbij mogen life-changing privéomstandigheden niet onderbelicht blijven: huwelijkse voorwaarden, (levens)testament, echtscheiding en estate planning. Niets blijft onderbelicht, alles vraagt om handelen.

Ankie. Sinds 2002 geplant in het Bos bos en inmiddels niet meer weg te denken. Met haar afgeronde Management, Economie en Recht opleiding (MER) en in de avonduren geschoold én afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg als Civiel Jurist. Lid, én bestuurslid, van NEVOA en voorzitter van de Commissie Vaktechniek. Ook de jaarlijkse Permanente Educatie is onderdeel van haar kennis en ontwikkeling. Ja hoor, het is lekker veel maar voor Ankie is het alles.

Vooruitdenken en handelen.

Een goede blik op de toekomst is onmisbaar. En het is André ten voeten uit. In 1989 heeft hij zijn naam, én hart, verbonden aan het bedrijf wat de naam Bos Advies kreeg. Zijn jarenlange ervaring, gecombineerd met de nodige opleidingen, maken hem tot een partner waar je vertrouwen voelt en oplossingen worden aangedragen. Register Adviseur Bedrijfsopvolging, Certified Board Member, Accountant en Fiscaal Jurist.

Inderdaad, André leid je het Bos wel door. Hij heeft zelf ondervonden hoe de eerste jaren als ondernemer je aandacht vragen om vervolgens de juiste (groei)stappen te zetten en alles goed te regelen. Financiële en fiscale ondersteuning van ondernemers, het optimaliseren van de juiste rechtsvorm, kredietaanvragen en kasstroombeheer. Het zijn slechts enkele onderdelen die je tegenkomt bij de levenscyclus van een onderneming en die vragen om aandacht.

De toekomst roept. Niet alleen naar jou maar ook naar de mensen om je heen, naar je onderneming en je medewerkers. Voor welke opvolging kies je, is er sprake van herstructurering, bedrijfswaardering of vermogensbeheer en bescherming? Het zijn vraagstukken die vragen om begeleiding, aandacht en expertise.

Van één Bos naar een heel Bos. Kneitervol kunde, liefde voor het vak en aandacht voor jou.

Blijf op de hoogte over morgen.
Je bent geabonneerd!
Probeer het nog een keer...