HRM

Mensgericht en doortastend.

Haaaa! Er em.

In de categorie ‘Alles rondom salarisadministratie én HRM-beleid’: hier zijn we! Uitbesteden die handel. Wij vinden het leuk én zijn er helemaal in thuis. Kun jij je richten op de dingen die jij leuk vindt.

Het is veel. Als ondernemer beland je soms in een wirwar van informatie, van arbeidsrechtelijke en fiscale regelgeving en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hoe doe je het goed voor je medewerkers, voor je bedrijf? Is er binnen jouw onderneming een geldende CAO en/of pensioenregeling van toepassing? Hoe is je verzuim- en verlofregistratie? Hoe heb je dingen geregeld rondom studieovereenkomsten, stageovereenkomsten, bedrijfsmiddelen, bedrijfs- en verzuimregelingen? Ja inderdaad, het is niet niets. En dan verandert de wet- en regelgeving op deze fronten ook nog eens geregeld.

Bij ons zit je gewoon goed.

Het is dus best wel allesomvattend, HRM.  En vooral meer dan alleen maar salarisstroken efficiënt inrichten én uitdraaien. Een uitgebreide salarisadministratie, het inrichten van een passend HR-beleid, een goede, strategische personeelsplanning. Het zijn slechts een paar pijlers waarvoor je bij Bos kunt aankloppen. Onze HR-medewerkers zitten er klaar voor. 

Voor de rest? Kom gewoon maar door!

Blijf op de hoogte over morgen.
Je bent geabonneerd!
Probeer het nog een keer...