Finance

Alles onder één (financieel) dak!

Vrij financieel of financieel vrij?

We zouden natuurlijk het liefst alles voor je uit handen nemen maar laten we eerlijk zijn: dat kan niet altijd. We zeggen waar het op staat én wat we van je nodig hebben. Werkt wel zo fijn toch?

Van je boekhouding tot je jaarrekening én je periodieke cijfers. Jij staat in ieder geval voor ons periodiek op nummer 1.

Één team, één toffe taak.

Finance. Het is een breed begrip. We helpen je graag trechteren. Dan wordt alles tenslotte pas écht duidelijk: voor ons en voor jou.

Ons team van Finance Consultants zijn present. En niet zomaar. Met verdiende sporen binnen de Accountancy én een bak aan ervaring zijn zij jouw partij. Online realtime inzicht in realisaties, aandacht voor projectie naar de toekomst en wat dit betekent voor de cashflow. Het zijn onderwerpen die aan bod kunnen en dus mogen komen. 

Daarbij denken we ook graag mee. Is er ruimte voor investeringen, dividend en winstuitkeringen of moet er vreemd vermogen worden aangetrokken? Hoe kunnen we je administratie zo geautomatiseerd mogelijk inrichten zodat jij ruimte hebt voor andere zaken? Het klinkt zo vanzelfsprekend. Voor ons is dat het dus ook.

Compleet inzicht in de financiële bedrijfsvoering, vooruitkijken, strategische visie bepalen en daarbij gewoon heel goed handelen. Het is Bos.

Blijf op de hoogte over morgen.
Je bent geabonneerd!
Probeer het nog een keer...