He jij, Bos hier!

Legal. Hét onderwerp waar we allemaal liever ver vandaan blijven. Nou ja, wij niet natuurlijk, maar we hebben je wél nodig. We sparren samen en zorgen voor oplossingen. We doen veel maar niet alles. Eerlijk toch? Daar heb je nou echt wat aan!

Bos is je eerste aanspreekpunt voor juridische vraagstukken voor jou als ondernemer. Ook privéomstandigheden vragen hierin aandacht en op de juiste manier je dingen regelen. De levenscyclus van een onderneming, en van jouzelf, vraagt om plannen en om meegroeien met dat wat komt. Heb jij je dingen geregeld? Als start-upper en als doorgewinterde ondernemer? En is het geregeld als er onverhoopt iets gebeurt?

Goede houvast is alles

Nou, hou je vast want hier zijn we! Hoe fijn is het als je, op juridisch vlak, de teugels wat kunt laten vieren? Van ondernemingsrecht tot arbeidsrecht en de stappen hiertussen. Jouw vraag, onze oplossing en daarmee een passend advies. Niet vergeten! Uiteindelijk draait het er altijd om alle partijen, die om je heen hangen, op de juiste juridische wijze te verbinden. 

Alles op een handige rij? Prima natuurlijk, vinden we leuk! Als je starter bent je kun je denken aan advies over de juiste rechtsvorm voor je onderneming, samenwerking met betrokkenen zoals de notaris en samenhangende contracten. Ben je een groeiende organisatie? Overnames, fusies, herstructureringen, bedrijfsopvolgingen. Het kan allemaal je pad passeren.

Gedurende jouw ondernemingsloopbaan komt er van alles voorbij. Het is veel maar niet onmogelijk. Zeker voor ons niet. Bos is je partij als het gaat om financieringsaanvragen, eventuele geschillen (met welke betrokkene dan ook), aan- en verkoop van panden, belonen en ontslag van medewerkers en arbeidsomstandigheden in de breedste zin van het woord. 

Inderdaad. Een Bos aan mogelijkheden.

Blijf op de hoogte over morgen.
Je bent geabonneerd!
Probeer het nog een keer...