Bos Advies viert 35-jarig bestaan met groene voetstappen bij Victoria Run

Icon calendar
June 18, 2024

Dit jaar is een feestelijk jaar voor Bos Advies!

Ter ere van ons 35-jarig jubileum treden we niet alleen (zoals ieder jaar) op als de trotse sponsor van de jaarlijkse Victoria Run op 24 augustus in Raamsdonk, maar gaan we zelf ook de sportieve uitdaging aan. Het enthousiasme van ons team is groot, want dit jaar voegen we een speciale groene dimensie toe aan onze deelname.

In samenwerking met Trees for All heeft Bos het initiatief genomen om voor elke €5 die we voor dit evenement inzamelen, een boom door deze organisatie te laten planten. Dit project past perfect bij onze visie om een positieve impact te maken - zowel in de gemeenschap als op de wereldwijde natuur.

De Victoria Run, een fysiek uitdagende en obstakelrijke 10 kilometer door Raamsdonk, gaat dwars door natuurlijke settings zoals weilanden en sloten en omvat diverse man-made hindernissen. Dit event is het summum van avontuur, teamgeest, sportieve uitdaging en gezelligheid. Ook trekt de Victoria Run, bekend om zijn pittoreske parcours door Raamsdonk, jaarlijks vele lopers en supporters. Dit jaar wordt er een recordaantal deelnemers verwacht en team Bos is present!

Wij nodigen iedereen uit om onze groene missie te ondersteunen. Help ons de wereld een beetje groener te maken en vier onze mijlpaal met ons mee. Voor meer informatie en donaties, bezoek onze actiepagina hier.

Blijf op de hoogte over morgen.
Je bent geabonneerd!
Probeer het nog een keer...